Източник: Lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми с половинката за две от зодиите днес. Неусехи в работата за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...  

 
Телец
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, в случай че още от рано сутринта вземете на въоръжение явен проект за деяние. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със обстановката или потребностите на хората, които Ви заобикалят, само че никога не се отклонявайте от главния курс! При контакти с поданици на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на различен, непознат за Вас светоглед, спазвайте някаква отдалеченост поради личната Ви сигурност. Денят е прекрасен за разходка измежду природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв
Днес нещо доста явно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на разпоредбите за възпитание ще Ви принуди съществено да се замислите за претекстовете за неговото невежливо държание. Страшно е да се намерения, какви заключения може да си извършите от отсъствието на думи като:благодарв ” или „ апелирам ”! Само че това дали е нужно?...

Дева
Не би трябвало да поемате прекомерно доста отговорности: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкоз по-добре ще премине деня. Вероятни са лесни победи и не е изключено удобно позволение на някакъв значим за Вас въпрос. Първата половина на деня е подобаваща за пътувания и неофициални срещи.През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разсъдък няма да Ви напусне при никакви условия. 

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Ако не сте изцяло уверени в възприятията на своя обичан човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-добъра другарка, с цел да не се наложи по-късно да станете очевидец на тяхната свaтба. Ако сте уверени, че този човек е в действителност необходим за Вас, то побързайте със запознанството. 

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да бъде най-малко за малко деспот и диктатор и по тази причина ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви принуждава да действате по този начин, както на него му се желае. Вашата задача е, да му припомните правата си за независимост на мислите и дейностите и то колкото по-решително, толкоз по-добре.

Козирог
Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно... 

Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на положителни другари. След време ще Ви е прелестно да си спомняте за това. Още повече че държанието на Вашия обичан човек през днешния ден няма да бъде толкоз разумно, колкото би Ви се желало и надали ще се впише в визията Ви за това, по какъв начин би трябвало да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на страстта и всичко ще бъде наред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР